August 4, 2018

Vriendinnenshoot – Laure en Yandry

Posted in: Fotografie

27 juli had ik twee hele leuke meiden voor mijn lens. Laure en Yandry hadden elkaar tot een maand terug 5 jaar lang niet gezien. Yandry woont in Colombia en Laure in Nederland. Ze kennen elkaar van de kerk en hoe bijzonder is deze vriendschap dat ze via skype en soms whatsapp (maar dat is zelden, omdat Yandry geen telefoon heeft) in stand blijft. We hebben de fotoshoot gedaan in Driebergen op een prachtige zandvlakte die afwisselt met bomen en heuvels.

True Friends are never apart, maybe in distance but never in heart

We zijn begonnen tussen de bomen, heerlijk hoe deze meiden met elkaar om gaan. Ze laten zien dat zelfs na elkaar 5 jaar niet gezien te hebben, dat vriendschap niet vergaat. Dat vind ik echt mooi. Dit zie je ook echt aan hoe ze met elkaar om gaan en hoeveel lol deze meiden met elkaar hebben. Daarna zijn we een stukje gaan lopen en kwamen we een mooi open stuk tegen.

A good friend finds you in the dark and carries you into the light. – Darlene Schacht

En ja omdat Yandry weer terug is naar Colombia, en dit haar laatste uren in Nederland waren horen er natuurlijk ook bijpassende koffers bij. Ik had wat oude vintage koffers meegenomen die we voor deze shoot zeker konden gebruiken. En zie hier het resultaat. Deze vriendschap kent geen afstand, geen koffer is te zwaar.

Lieve meiden, jullie zijn echt een voorbeeld voor velen. Blijf het contact houden dat jullie hebben want jullie vriendschap is heel bijzonder.

Wil jij ook je vriendschap vastleggen of wil je een ander bijzonder moment vastleggen? Je kunt altijd mailen naar info@mystorydesign.nl en of vul het contactformulier in op mijn pagina.

Tot snel!

X – Mascha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My Story Design & Fotografie

info@mystorydesign.nl

0642054764
KVK: 70656843
BTW: NL002215591B44