October 10, 2018

Loveshoot – Lotte & Benno

Posted in: Fotografie

8 mei was het zover, ik mocht de liefde van Benno en Lotte vastleggen. En niet alleen hun liefde voor elkaar, maar ook hun liefde voor surfen. We zijn naar Oostvoorne gegaan en hebben bij Brunotti Beachclub surfplanken geleend.

 “It was love at first sight, the day I met the beach.”

Het verhaal van Benno en Lotte begon 5 jaar geleden. Ze hebben elkaar op het werk leren kennen. Lotte werkte als back office medewerker en Benno als kitesurf instructeur. Benno kwam op het hoofdkantoor binnen en de vonk vloog gelijk over. Het leuke van dit verhaal is dat ik hier eerste rang getuigen van ben geweest. Ik liep daar namelijk 5 jaar geleden stage. Het was daarom een extra grote eer om hun liefde voor elkaar vast te mogen leggen. Als extra verrassing kwam er zelfs nog een zeehond langs.. hoe leuk!

Benieuwd naar het resultaat? Zie hieronder de foto’s van deze loveshoot.

Lieve Benno en Lotte, ik wens jullie nog alle liefde en geluk toe samen. Jullie zijn een super stel en ik hoop dat jullie nog vele meters op het water mogen maken samen!

Wil je ook mooie foto’s samen met je geliefde laten maken? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met me op via het contactformulier. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: info@mystorydesign.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My Story Design & Fotografie

info@mystorydesign.nl

0642054764
KVK: 70656843
BTW: NL002215591B44