Het verlies van een dierbare komt altijd te vroeg. Jong of oud het verdriet is altijd groot. Doordat het verdriet zo groot is, kunnen er op de begrafenis zelf vele momenten langs je heen gaan. Daarom is het fijn als er een fotograaf aanwezig is die deze momenten op de foto kan zetten. Op deze manier kunnen jullie als familie en vrienden de dagen na de begrafenis terug grijpen naar iets tastbaars. Het geeft ruimte om emoties toe te laten en om het verlies op die manier een plaats te geven.

 

Een tastbare herinnering

Waarom ik rouwfotografie doe? Soms komen er gebeurtenissen op je pad waarbij ik achteraf denk wauw dit heeft zoveel waarde. De begrafenis van een meisje van 3 heeft mij enorm geraakt. Het was een intense maar prachtige begrafenis met zoveel persoonlijkheid. Hierdoor wist ik, dit gaat de ouders en nabestaande zo helpen bij het verwerken van dit enorme verlies.  Dit is de reden dat ik mijn talent voor fotografie ook in wil zitten bij deze levensgebeurtenis. Zeker geen makkelijke taak om begrafenissen vast te leggen, maar het geeft zoveel waarde voor de nazorg van de nabestaande.

Begrafenis fotograferen op een respectvol en onopvallende manier

Tijdens de begrafenis ben ik zo onopvallend mogelijk aanwezig. Waar het kan flits ik niet alleen in uiterste gevallen. Daarnaast probeer ik zo min mogelijk te lopen en bespreken we van te voren wat wel en niet gewenst is om te fotograferen.

+ 3 uur
+ Op locatie
+ Onbeperkt aantal foto's in hoge en lage resolutie
+ Zorgvuldige nabewerking
+ Tijdelijke online galerij 

Indien gewenst is het mogelijk om meer uur bij te boeken.

* Alle fotoshoots zijn exclusief reiskosten. De eerste 10 km vanaf Reeuwijk zijn gratis.

€595,- 

not to the loss

Hold on to the love

incl. btw

Extra opmerkingen

Super leuk dat je op mijn site hebt gekeken. Vul dit formulier in om contact op te nemen. 

info@mystorydesign.nl

Fotoshoot boeken?

Boek jij een reportage bij mij, dan ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

bedankt! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

My Story Design & Fotografie

info@mystorydesign.nl

0642054764
KVK: 70656843
BTW: NL002215591B44