July 25, 2018

Beachwedding Zandvoort – Michel en Kim

Posted in: Fotografie

Zaterdag 22 juni 2018 was het zover. De beachwedding van Kim en Michel vond plaats op het mooie strand van Zandvoort. Het was al weken mooi weer en precies op hun dag was het regenachtig en een harde wind. Sowieso had dit bruidspaar wat minder geluk in de aanloop van hun bruiloft, de fotograaf die een ongeluk had gehad, een dj die op het laatste moment afzegt en de bruid zelf die ook nog een rib had gebroken. Maar na al deze tegenslagen, was het toch echt een hele mooie dag.

De hele dag was bij Safari Logde in Zandvoort. Wat een onwijs toffe locatie is dat zeg.

“The love shared between the bride and groom, is as deep and wondrous as the dept of the sea.”

Het bruidspaar kwam met de jeep over het strand richting de locatie. Daarna werd ze door haar vader naar de ceremonie gebracht. Tijdens de ceremonie spraken ze beide hun vows naar elkaar uit. Het waren super mooie woorden en een grap hier en daar maakte het erg leuk. Wat een genot om twee mensen zo verliefd te zien en dan ook nog is in het bijzijn hun twee prachtige dochters kunnen gaan trouwen. Het mooie is dat ze hun dochters er ook helemaal bij betrokken. Beide meiden kregen een ring van hun papa. Nadat al het officiële voorbij was, kon de receptie beginnen met heerlijke taarten en natuurlijk champagne.

I love you, not only for what you are, but for what I am when I am with you. I love you, not only for what you have made of yourself, but for what you are making of me. – Roy Croft

Na het eten kregen we zelfs nog aan het einde van de dag een cadeautje van moeder natuur, namelijk het zonnetje en dus een prachtige zonsondergang.

Holding hands is a promise to one another that, for just a moment, the two of you don’t have to face the world alone.

Na de zonsondergang ging het feestje van start en startte het bruidspaar de muziek. Heerlijk dat het bruidspaar eens iets anders doet dan een openingsdans.

Kim en Michel, ik wil jullie heel veel geluk en liefde toewensen met jullie prachtige gezin.

Genieten vooral mee van deze prachtige dag!

Videografie: Sven Bakker
Jurk: Bruidsmode Outlet Rotterdam
Pak: Van Gils
Bloemen: Van de markt (echt love it)
Locatie: Safari Lodge 

Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Ik heb nog ruimte in 2018 voor een aantal bruiloften, daarnaast ben ik ook te boeken voor 2019. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte of mail naar info@mystorydesign.nl. Ik zie jullie graag tijdens een kennismakingsgesprek.

X – Mascha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My Story Design & Fotografie

info@mystorydesign.nl

0642054764
KVK: 70656843
BTW: NL002215591B44