June 3, 2019

Styled Shoot Reeuwijk

Posted in: Fotografie

Maandag 27 mei vond de styled shoot voor de sieraden van Goud Gedaan plaats.

Deze shoot kwam tot stand door een idee van Zarina, eigenaresse van Goud Gedaan. Ze wilde heel graag mooie foto’s voor in haar winkel en zo ging het balletje rollen. Verschillende leveranciers in Reeuwijk hebben mee gewerkt aan deze prachtige fotoshoot. We hebben geluk gehad met het weer. Door deze shoot kon ik twee bedrijven van mij goed combineren. My Story Design & Fotografie richt zich namelijk vooral op de particuliere markt met onder andere bruiloften. Mascha Boot fotografie richt zich juist weer op de productfotografie. Door deze shoot kwamen beide bedrijven dus mooi samen en heb ik mijn liefde voor bruiloften en productfotografie in één vat kunnen gieten.

Het vastleggen van de liefde is het mooiste dat er is. Daarnaast help ik graag ondernemers met het maken van mooie productfoto’s. Beelden creëren waar anderen blij van worden maakt mij gelukkig.

Ga jij binnenkort trouwen, wil jij samen met je gezin op de foto of heb jij mooie producten die je graag goed wil presenteren? Neem dan contact met mij op.

Sieraden: Goud Gedaan Juwelier
Jurk: Atelier Joline
Bloemen: Blooms Reeuwijk
Haar: Hairlab
Make-up: Hello Beauty Skincare
Interieur: Nux Interieur
Modellen: Anouk Butz en Rob Verwaal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My Story Design & Fotografie

info@mystorydesign.nl

0642054764
KVK: 70656843
BTW: NL002215591B44