June 13, 2019

Bruiloft Anneloes en Roeland

Posted in: Fotografie

Op 18 april 2019 was het zover, de bruiloft van Roeland en Anneloes. Het was een speciale dag want ook hun trouwkaart heb ik ontworpen. Dit maakte dat ik al veel contact heb gehad met Roeland en Anneloes voordat de dag begon. Ze hadden prachtige locaties uitgezocht waaronder op een golfbaan. Ja dan kan je niet anders dan natuurlijk ook nog even een kleine race doen in de golfkar. Vandaag had ik ondersteuning van mijn lieve second shooter Kim Otjens.
Geniet hieronder van de prachtige dag.

De dag starten bij Anneloes en Roeland thuis. Anneloes maakte zich op zolder klaar voor de grote dag en Roeland beneden. Na het aankleden was het moment daar om elkaar in de tuin te ontmoeten.

Na de ontmoeting was het tijd om naar de locatie te gaan waar de ceremonie voor het gemeentehuis zou plaatsvinden. Dit was bij Brasserie de Rhoonse Polder. Een ontzettend leuke locatie die veel te bieden hebben. Ze staan naast een golfbaan wat tijdens de fotoshoot natuurlijk een uitkomst bood.

Maar de fotoshoot hield niet op bij de brasserie.. in de buurt was nog een prachtige boomkweker waar de bloesem mooi in bloei stond. En aangezien het bruidspaar hier erg van is, konden we deze locatie niet overslaan.

Na de fotoshoot was het tijd voor de kerkdienst. En wauw ook dit was een mooie kerk, elke keer weer blijft het bijzonder als er een bruidspaar in de kerk trouwt. Onder begeleiding van JES Music werd het een onwijs mooie dienst. Daarbij nog een leuk feitje, de dominee die Roeland heeft gedoopt, was nu ook de dominee die hem trouwde. Alles puur toeval maar wat bijzonder.

Na de kerkdienst was het tijd om terug te gaan naar Brasserie de Rhoonse Polder om daar een heerlijk hapje te eten en het feest te beginnen. Het was een zonnige dag met een stralend bruidspaar en wat een lieve mensen hebben zij om zich heen.

Lieve Roeland en Anneloes, ik ben onwijs dankbaar dat ik jullie ben tegen gekomen. Ik vond het onwijs leuk om jullie zo te leren kennen en jullie dag vast te leggen. Jullie zijn een prachtig stel, zorg goed voor elkaar en ik wens jullie heel veel liefde en Gods Zegen toe.

Locatie: Brasserie de Rhoonse Polder
Kerk: Dorpskerk Rhoon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My Story Design & Fotografie

info@mystorydesign.nl

0642054764
KVK: 70656843
BTW: NL002215591B44