October 10, 2018

Bruiloft – Krista en Glenn

Posted in: Fotografie

18 mei was het zover, de bruiloft van Krista en Glenn waarbij ik als second shooter van Sabine Nobbe mee mocht lopen. De dag voor mij begon allemaal bij de aankleding van Glenn in Houten. Wat vond ik het spannend, mijn eerste keer alleen naar een aankleding. Toen ik daar aankwam kreeg ik een warm onthaal van de hele familie en een aantal vrienden. Ze waren stuk voor stuk super lief en al snel mocht ik naar boven om Glenn zijn aankleed moment vast te leggen. Hierbij kwamen zijn broers en stiefvader hem helpen. En dat leverde bijzondere momenten op.

Zie hieronder een paar mooie momenten.

Daarna was het tijd om Krista op te halen en richting de shoot locatie te gaan. Het moment dat hij Krista voor het eerst zag was erg bijzonder.

De fotoshoot werd bij de Utrechtse Heuvelrug gedaan, dit gebied heeft zoveel mogelijkheden. Het is een prachtige combinatie van bos en heide. Hier hebben we verschillende mooie plekken opgezocht. De liefde spatte van hun af. Wat een prachtig stel is het.

Daarna was het tijd voor de ceremonie die plaatsvond op de prachtige locatie van Mereveld te Utrecht. Hier werden de vows naar elkaar uitgesproken, en wat waren die mooi zeg. Heel bijzonder ook dat de zus van Krista aanwezig was, Krista haar zus woont namelijk in Nieuw-Zeeland. Na de ceremonie werd uiteraard de taart aangesneden in de tuin van het Mereveld. Het was een prachtige dag met een heerlijke temperatuur en vooral heel veel liefde.

Ook al ben ik een beetje laat met het plaatsen van deze bruiloft, Krista en Glenn ik wil jullie heel veel liefde en geluk toewensen, daarnaast wil ik jullie heel veel woonplezier wensen in Culemborg!

X – Mascha

Shootlocatie: Utrechtse Heuvelrug
Ceremonie: Mereveld, Utrecht

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My Story Design & Fotografie

info@mystorydesign.nl

0642054764
KVK: 70656843
BTW: NL002215591B44