October 12, 2018

Loveshoot – Leon en Yurena

Posted in: Fotografie

29 september was het tijd om naar het leuke stadje Vianen af te reizen voor een loveshoot met het super lieve stel Leon en Yurena. Zelf was ik nog nooit echt in Vianen geweest maar oef deze stad heeft gelijk mijn hart gestolen. Super leuke straatjes, huisjes en knusse steegjes en plekjes. Dit nodigt erg uit om gelijk aan de slag te gaan met de loveshoot van dit leuke stel.

Leon gaf gelijk al aan dat hij niet zo vaak voor de camera heeft gestaan. We zijn daarom eerst naar het bos gelopen, dit gaf mij gelijk de mogelijkheid om hun beter te leren kennen en hem wat meer op zijn gemak te stellen. Eenmaal in het bos merkte ik nog wat onwennigheid wat ook logisch is. Daarom heb ik ze al snel de dijk op gestuurd zodat ze tijd samen konden hebben en hij rustig in kon komen zonder de lens gelijk dichtbij hem. Al snel merkte ik dat hij ontspande en vooral aan het genieten was van de tijd samen met zijn vriendin. Dit resulteerde in fantastische foto’s met vooral veel spontane momenten.

Benieuwd naar het resultaat? Zie hieronder de foto’s van deze fijne loveshoot in Vianen.

Love isn’t something you find. Love is something that finds you. – Loretta Young

Lieve Leon en Yurena, blijf wie jullie zijn als individu maar ook als stel. Jullie zijn zo leuk samen en ik wens jullie alle liefde en geluk toe samen.

Wil jij nou ook een loveshoot met je vriend of vriendin, of ben je verloofd en wil je een pre-wedding shoot? Dat kan. Mail naar info@mystorydesign.nl voor meer informatie. Natuurlijk kun je ook op www.mystorydesign.nl kijken voor alle mogelijke fotoshoots.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My Story Design & Fotografie

info@mystorydesign.nl

0642054764
KVK: 70656843
BTW: NL002215591B44