June 13, 2019

Bruiloft Robin en Tom

Posted in: Fotografie

Op 19 april 2019 zijn Robin en Tom getrouwd. En ik kan jullie zeggen, het was in één woord: Fantastisch. Wat ben ik blij dat ik samen met Freek van Delft films aanwezig mocht zijn op deze bijzondere dag. De locatie, de kleding, de accessoires en bloemen, alles was perfect. De dag was allemaal op één locatie wat het heel relaxt maakte. Iedereen kon in Kasteel Heeswijk zich klaar maken voor de grote dag. Natuurlijk geeft deze locatie enorm veel mogelijkheden wat betreft fotografie. De tuin, omgeving en binnen was alles ontzettend mooi. De details van zo’n kasteel zijn zo mooi om mee te kunnen werken. Het moment van elkaar zien was een tranentrekkertje, ze ontmoeten elkaar pas voor het eerst tijdens de ceremonie. Eerst kwamen alle bruidsmeiden met bruidsjonkers aangelopen en daar achteraan de prachtige bruid Robin. Ze gaf Tom zijn corsage en de plechtigheid kon beginnen.

Na de ceremonie was het tijd voor de taart. Natuurlijk kan het niet anders dan dat deze met een zwaard wordt aangesneden. Hoe tof, ook dit levert hilarische maar vooral toffe plaatjes op. En tja, we zijn nu eenmaal op een kasteel dus natuurlijk moet de champagnefles met een sabel geopend worden. Voor we het wisten was de kurk eraf en kon de champagne ingeschonken worden.

Na het taartmoment konden we de fotoshoot gaan beginnen, eerst met de gasten en daarna zijn we met het bruidspaar nog een aantal mooie plekken op gaan zoeken.

Toen alle officiële momenten voorbij waren, was het tijd om lekker te gaan eten met z’n allen en te genieten van de leuke verhalen van de gasten over het bruidspaar. Na dit alles hebben Freek en ik nog een cadeautje voor het bruidpaar geregeld, namelijk een rookbom shoot. Het kasteel leende hier echt voor en keurde het goed dat we dit gingen doen. En wauw echt deze foto’s zijn zo onwijs gaaf geworden.

Na dit alles, kon het feest beginnen. De feestgasten waren ondertussen ook gearriveerd en de DJ stond klaar om te beginnen. De vader van de bruidegom heeft zelfs nog gezongen en het bruidspaar had een prachtige openingsdans ingestudeerd.

Al met al was dit echt een droomdag. Alles klopte en het bruidspaar straalde van geluk.

Lieve Robin en Tom, ik wens jullie alle geluk, liefde en gezondheid samen toe. Jullie zijn een prachtig stel en kunnen nu lekker nagenieten van deze mooie dag.

Locatie: Kasteel Heeswijk
Trouwjurk: Lovely Weddings
Films: Freek van Delft films
Make-up: Michelle Milatz
Taart: Zoetegoed (in Oss)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My Story Design & Fotografie

info@mystorydesign.nl

0642054764
KVK: 70656843
BTW: NL002215591B44