April 22, 2020

Moederdag Cadeau

Posted in: Fotografie

Het is alweer bijna 10 mei en dat betekend Moederdag. Normaal gaan we met Moederdag lekker bij oma langs, brengen we haar een bloemetje en geven we haar een dikke knuffel. Helaas is dat dit jaar anders. In deze tijd verdient iedere moeder en oma een extra cadeau. Daarom heb ik nu een speciale actie ontwikkelt, namelijk de Moederdag Raamshoot! Het is een bijzondere, maar ook gekke tijd, hoe leuk het als je hier straks een herinnering aan hebt!?

Verras jouw moeder of oma tijdens Moederdag met een mooie foto vanuit het raam of bij de voordeur. In deze corona-tijd is het lastiger om naar oma te gaan maar via de post is alles mogelijk. Hoe leuk is het als je haar via een kaart een “bloemetje” te geven!? Niet alleen oma’s verdienen een “bloemetje”, uiteraard mag mama ook in het zonnetje worden gezet! Een blijvende herinnering aan deze gekke en vooral bijzondere tijd is ontzettend leuk. 

Ik kom graag bij jullie langs voor een Moederdag raamshoot. Op deze manier houden we voldoende afstand en kun je toch nog een “bloemetje” geven aan je moeder of oma. Zo kun je ze op Moederdag toch nog een beetje verwennen. Plan voor 5 mei jouw fotoshoot en je hebt de foto’s nog voor 7 mei op de mail staan zodat je de foto via de post op kan sturen. Tip, dit kan bijvoorbeeld via www.greetz.nl. Uiteraard kunnen we een raamshoot ook nog na Moederdag doen, zodat jullie de fotoshoot cadeau kunnen geven. Ik schrijf dan graag een cadeaubon voor jullie uit, die jullie bijvoorbeeld bij een bloemetje kunnen doen.

Boek nu een raamshoot voor 5 mei en ontvang uiterlijk 7 mei de foto’s. Dan kan er nog snel een fotokaart besteld worden en is deze op tijd bij oma! Of vraag de cadeaubon aan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My Story Design & Fotografie

info@mystorydesign.nl

0642054764
KVK: 70656843
BTW: NL002215591B44