July 6, 2018

Welkom!

Posted in: Fotografie

Jaa het is eindelijk zover, mijn website is online. En wauw wat ben ik er trots op. Maar nu vragen jullie je natuurlijk af, wie is My Story Design & Fotografie en wat doet ze allemaal. Dat ga ik jullie allemaal vertellen in deze blog.

Allereerst zal ik mezelf even voorstellen. Ik ben Mascha Boot, 27 jaar en kom uit het prachtige dorpje Reeuwijk. En die grote glimlach? Die heb ik te danken aan het onwijs gave beroep wat ik nu heb. Namelijk fotograaf en designer. En wat kijk ik er naar uit om nog vele stelletjes, gezinnen en bruiloften vast te leggen en ze een herinnering voor het leven mee te geven.

Vanaf kleins af aan ben ik een creatieve duizendpoot die graag aan het knutselen is en het liefst werkt met haar handen. Mijn opa was vroeger meester schilder en wat heb ik veel naast hem gezeten op de werkbank om te kijken hoe hij dat allemaal deed. Natuurlijk hielp ik ook graag een handje mee. Dat ik creatief was dat stond vast, maar wat ik er uiteindelijk mee wilde doen? Dat was één groot vraagteken. Nadat ik ben afgestudeerd van hbo Communicatie (media & design) begon de grote vraag: “Wat nu?”. Omdat ik tijdens mijn studie merkte dat ik design erg leuk vond, ben ik de cursus tot DTP’er gaan volgen. Dit met succes.

“your story is my design”

 

Er kwamen steeds meer aanvragen binnen voor geboorte- en trouwkaarten en zo is My Story Design ontstaan. Maar van alleen de kaartjes ging ik het niet redden. Fotografie was al een tijdje mijn interesse, maar vaak stond ik voor de camera en niet erachter. Totdat ik 4 jaar geleden mijn Nikon 1 kreeg. Ik was verkocht en maakte vele foto’s tijdens familie uitjes en de verloving van mijn broer en schoonzus. Ja de liefde voor fotografie is geboren. 2 jaar geleden kreeg ik de basiscursus fotografie voor mijn verjaardag en ik kocht de Nikon D7200. Ik merkte dat ik het allemaal toch wel erg leuk vond. En zo is My Story Design & Fotografie ontstaan. Ik kreeg steeds meer de vraag of ik een portretshoot wilde doen.

“Photographs people as they are”

 

Halverwege 2017 begon bij mij de twijfel, wat moet ik, blijf ik nog 36 uur bij een baas werken en daarnaast mijn bedrijf starten of ga ik volledig voor mezelf. Uiteindelijk werd de keuze door moeder natuur voor mij gemaakt, ik liep tegen een burn-out aan en ging naar een job-coach. Zij heeft mijn ogen geopend en mij tot de keuze gezet om eind 2017 ontslag te nemen en volledig voor mezelf te gaan beginnen. Nu ik de stap heb gezet, ben ik maar wat blij dat ik het gedaan heb. En als ondernemer ben ik er zeker nog niet, maar wauw wat een toffe dingen heb ik al mogen doen!

Mijn eerste blog is nu echt een feit, mochten jullie nog vragen hebben kunnen jullie ze altijd stellen op mijn facebook of instagram pagina.

Ik hoop jullie snel meer te kunnen laten zien en jullie nog vele stories te vertellen.

X – Mascha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My Story Design & Fotografie

info@mystorydesign.nl

0642054764
KVK: 70656843
BTW: NL002215591B44