October 19, 2021

Bruiloft Remco en Kim

Posted in: Fotografie

Op 4 september trouwden Remco en Kim in Montfoort. Het was een prachtig zonnige dag. We begonnen de dag bij Kim, een voelbare spanning was aanwezig. Ik voel deze spanning altijd mee en kijk uit naar de first look. Het moment dat ze elkaar eindelijk voor het eerst zien. Stiekem moet ik zelf ook altijd weer een traantje weg pinken. Ik leef altijd zo mee met mijn bruidsparen.

Na de first look is het tijd voor de fotoshoot. Ook hier kijken we van tevoren met elkaar naar welke locatie het beste past bij jullie als stel en ook qua tijd. Nu hebben we in de omgeving van Montfoort prachtige plekken waardoor het zeer makkelijk was de locaties te kiezen.

Na de momenten samen is het tijd voor de ceremonie.

Na de officiële momenten is het tijd om lekker te ontspannen.. Dit deed dit bruidspaar maar al te goed, we hebben foto’s met de groepen gemaakt en uiteraard hebben we met de vrienden nog even wat andere foto’s gemaakt dan alleen maar de statige foto’s.

En dan is het tijd om te eten en feesten.. Wat een prachtige dag was het.

Gaan jullie trouwen in 2022? En spreken deze foto’s je aan? Stuur me een mailtje naar info@mystorydesign.nl met jullie datum. Dan laat ik je zo snel mogelijk weten of deze nog beschikbaar is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My Story Design & Fotografie

info@mystorydesign.nl

0642054764
KVK: 70656843
BTW: NL002215591B44